Swebbtv »

Swebb tv är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser som granskar makthavarna - inte medborgarna. De etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom främst massmigrationen, klimatlarmen och feminismen.

De vill motverka yttrandefriheten och sryrs av politisk korrekthet. Vi vill i stället försvara yttrandefriheten, främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm.

Hemsida: www.swebbtv.se


Ingrid & Maria »
Nyfiken på »
 

Journalistens främsta lojalitet är gentemot läsarna, lyssnarna och tittarna. Hon eller han ska aldrig undanhålla eller förvränga fakta i lojalitet med makten, arbetsgivaren eller andra intressegrupper. Vi beskriver verkligheten så korrekt det bara går, så att medborgarna har en ärlig chans att fatta kloka och genomtänkta beslut både i stora och små frågor.

De allra flesta svenska journalister har glömt bort att sanningen är deras främsta skyldighet.

Hemsida: www.ingridochmaria.se


Palaestra Media »
The Boer Project »
 

Palaestra media är en Sverigevänlig kanal som betecknas frihetligt höger.
Vi erbjuder dokumentärer, reportage, samhällsanalyser och mycket mer.
För en smidig kategorisering av vårt utbud se fliken ”Spellistor”.

Varför namnet Palaestra?

Vi började egentligen som en idrottsförening och vi döpte idrottsföreningen till Palaestra då det var platsen i antika Grekland där männen tränade brottning och pankration, vilket är det vi tränar. Anledningen till att vi lät vår mediesatsning bära samma namn var för att Palaestran också var den plats där Aristoteles hade sin filosofiskola. Palaestra blev därmed en plats för att tolka och förstå verkligheten i sann Aristotelisk anda.

Hemsida: www.palaestramedia.com


Öystein Rönne »

Jag heter Öystein Rönne, är 63 år och pensionerad (jag har valt att gå i förtid). Jag har i mitt yrkesverksamma liv jobbat som Bussförare, Lokförare och de senaste 10 åren t.o.m. 2016 som säkerhetschef på Arlanda Express (flygtåget till Arlanda) och Nobina Sverige AB (Bussbolag).

Under mina år som säkerhetschef har mitt yrke hindrat mig att tala ur skägget, då man isf ofta får sparken i Sverige. I dag kan jag tala fritt och vill via min kanal förmedla mina tankar om det gigantiska bedrägeri som jag anser just nu pågår. Bedrägeriet spänner över många områden, och mina videor visar vilka jag anser primära och viktiga att hålla ett öga på.

Eftersom Youtube är en enda stor censur-organisation så finns jag nu på denna censurfria plattform. Hoppas att många hittar hit. Snälla, sprid denna kanal! Vill ni nå mig finns jag på

oystein.ronne@gmail.com
NonTube © All rights reserved